Webshop van Nonpaintpro

Webshop van Nonpaintpro

19 februari 2019 Uit Door Redactie

Ik vind het zelf altijd erg leuk om bezig te zijn met opknap projecten. Ik had een aantal weken geleden een schade auto gekocht waarvan het interieur in erg slechte staat was. Ik heb het eerst zelf geprobeerd om te reparen maar dit lukte echter niet. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een bedrijf die een cursus aanbiedt om interieur te leren repareren. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht kwam ik uit op webshop Nonpaintpro. Op de webshop Nonpaintpro was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aanbiedt.

webshop Nonpaintpro

Meer informatie

Ze beschikken over een erg ruim assortiment dus je hebt als klant een erg ruime keuze in zeer veel verschillende producten. Ook bieden ze gratis verzending aan als je een bestelling afrondt van boven de 150 euro. Ze bieden ook een aantal verschillende cursussen aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ook bieden ze een cursus aan om interieur te leren repareren. De cursus om interieur te leren repareren duurt een dag en wordt tegen een scherpe prijs aangeboden. Ik besloot om over te gaan tot een aankoop om deze cursus te volgen. Het was een erg leuke en vooral leerzame dag.

Wil je hier meer over weten? Klik dan hier!