Transporten naar Finland met behulp van Freight Frame

Transporten naar Finland met behulp van Freight Frame

5 oktober 2018 Uit Door Redactie

transport-naar-FinlandHeeft u een bedrijf nodig dat helpt met het transporten van goederen? Dan bent u bij Freight Frame op het juiste adres.

Over het bedrijf zijn veel positieve dingen te vinden. Het bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van transport naar finland en/of omliggende landen vanuit de Benelux. Het bedrijf vindt het zeer belangrijk dat de klant tevreden is en daar stoppen ze veel moeite in. Freight Frame heeft dagelijks transporten naar finland of andere Noord-Europese bestemmingen en nu ook de Scandinavische landen. Ook van die plekken hoor je veel positiefs over Freight Frame. Wilt u meer weten over het bedrijf en wat ze allemaal kunnen bieden? Neem dan een kijkje op de website.

Over het bedrijf

Het bedrijf Freight Frame zit gevestigd in het dorp Katwijk in Brabant. Het bedrijf is zeert trots wat ze hebben bereikt in de jaren dat ze actief zijn, zo bestaat het bedrijf nu al 30 jaar. Deze jarenlange ervaring is zeker een voordeel bij het tevreden stellen van hun klanten. Zo doen ze er dus zeker alles aan, om de klant tevreden te stellen en te houden. Zo leveren ze kwaliteit en zijn ze altijd klantvriendelijk over de diensten die ze bieden. Door het harde werken is het bedrijf in binnen- en buitenland heel bekend geworden.

Het bedrijf beschikt over enorm grote trailers, koeltrailers en kastenwagens. Daarbij hebben ze ook een warenhuis in bezit voor opslag en/of cross dock faciliteiten.