STS Holland verzorgd verschillende transporten

STS Holland verzorgd verschillende transporten

6 januari 2019 Uit Door Redactie

Bent u op zoek naar een goed en professioneel transportbedrijf? Dan bent u bij STS Holland aan het juiste adres! Zij hebben vele bedrijven in het klantenbestand waarvan STS Holland het transport doet. Bent u nieuwsgierig naar alle diensten en dit bedrijf? Neem dan snel een kijkje op de website!

Over STS Holland

STS Holland is in het jaar 2006 begonnen met het verkopen van auto’s. Door de jaren heen hebben zij zich getransformeerd naar een zeer groot transportbedrijf. Zo zijn zij op dit moment vooral gespecialiseerd in het transport en laden van zeecontainers. STS Holland is een van de weinige bedrijven die zware containers voeren maar ook laden. De containers wegen maximaal 32 ton en worden altijd met zorg en geduld behandeld. STS Holland kan de containers tillen door middel van een zwanenhals chassis en een krachtige hydraulische armen. Het is een zeer sterke maar ook veilige machine die iedere container tot 32 ton kan dragen.

Een sloopauto brengt u ook naar STS Holland

Naast het vervoer en laden van zeecontainers doen zij ook veel met sloopauto’s. Zo kunt u uw sloopauto naar STS Holland brengen en u krijgt hier een mooi bedrag voor terug.