Op zoek naar een goede rijschool Huissen? neemt u dan contact op met Rijschool Simpelweg

Op zoek naar een goede rijschool Huissen? neemt u dan contact op met Rijschool Simpelweg

27 mei 2019 Uit Door Redactie

Bent u  op zoek naar een goede rijschool Huissen? Dan bent u bij Rijschool Simpelweg op het juiste adres. Maar waarom bent u bij Rijschool SImpelweg op het goede adres? Bij Rijschool Simpelweg krijgt u goede uitleg. Ook kunt u eerst een proefles nemen om te kijken wat u van Rijschool Simpelweg vindt. Bij Rijschool Simpelweg staat een goede band met de klant op 1. U krijgt een rijinstructeur met ervaring zo krijgt u altijd goede uitleg.

rijschool Huissen

Mijn ervaring met Rijschool Simpelweg

Mijn ervaring met Rijschool Simpelweg is heel erg positief. Ik heb mijn rijbewijs binnen 3 maanden gehaald. ik heb 24 lessen gehad. Dit is ver onder het gemiddelde dus ik ben hier heel erg blij mee. Dit betekent dat ik goede uitleg heb gekregen want ik heb mijn examen ook in 1x gehaald. De instructeur was ook heel erg vriendelijk en daar had ik een goede band mee. Daarom raad ik deze rijschool ook zeker aan bij andere mensen die een goede rijschool met vriendelijke, vakkundige en eerlijke rij instructeurs graag willen.