Mijn ervaring met www.chiptuningede.nl

Mijn ervaring met www.chiptuningede.nl

28 juni 2019 Uit Door Redactie

Mijn ervaring met Chiptuningede.nl toen ik daar laatst mijn nieuwe auto ging tunen. Meer daarover kunt u hieronder vinden. 

Mijn ervaring 

laatst heb ik een nieuwe 2e hands auto gekocht een Fiat 500 met zeer veel opties en dingen. Ik had me een beetje verkeken op het aantal pk’s. Het is echt geen snelle auto dus ik baal daar een beetje van. Vanuit dat opzicht ben ik me gaan verdiepen in auto tuning in de omgeving Amersfoort / Ede. Kwam uit bij chiptuningede.nl daarmee heb ik contact opgenomen. Omdat ze het nogal druk is hadden ze pas over 2 weken plek dat was geen probleem voor mij. 2 weken later langs gegaan en gekeken wat er aan te doen was dat die sneller werd. We hebben ervoor gekozen om het te laten chiptunen naar stage 2 dan zou die wel echt een stuk sneller worden. Na 2 dagen was die helemaal klaar en ook nog opgepoetst. Kreeg 14 dagen tevredenheidsgarantie erbij en een zeer lange garantie op de software. Chiptuningede.nl super bedankt.  

Klik hier voor meer informatie

Wilt u meer weten over Chiptuningede.nl ? 

Bekijk dan de website, maak een afspraak of neem telefonisch contact op.