Meer informatie Over Bandenland

Meer informatie Over Bandenland

20 januari 2019 Uit Door Redactie

Ik was op zoek naar een garage die mij kon helpen voor een onderhoudsbeurt aan mijn auto. Ik was tevens ook op zoek naar nieuwe velgen en banden. Ik had net een tweedehands auto gekocht waarvan de banden al aardig waren versleten. Ik zocht naar een garage bij mij in de buurt die dit aanbiedt en lage prijzen hanteert. Ik kwam daardoor terecht op de website van bandenland. Ik wilde graag meer Over Bandenland te weten ]komen dus ik bezocht de website van het bedrijf.

Website

Op de website waren een aantal kopjes te vinden met informatie over het bedrijf.

Onder het kopje velgen waren een aantal links te vinden die je doorverwezen naar een website. Hier kon je je merk en type van je auto invoeren waar vervolgens een afbeelding van verscheen. Op de afbeelding was een plaatje van je auto te zien en kon je jouw keuze maken uit het assortiment van de velgen.

De garage

Ik had via de website telefonisch contact opgezocht met de garage. Ik had een afspraak gemaakt en ik werd bij de garage erg vriendelijk ontvangen. Ik had een keuze gemaakt voor tweedehands banden en nieuwe velgen en voor de onderhoudsbeurt. Ik kon de volgende dag mijn auto alweer ophalen. Ik was zeer tevreden over de manier waarop ik door de garage geholpen werd.

Voor meer informatie, kunt u  hier klikken.