Ik zocht naar rijles Elst om snel mijn motorrijbewijs te halen

Ik zocht naar rijles Elst om snel mijn motorrijbewijs te halen

20 oktober 2018 Uit Door Redactie

Dankzij de rijles Elst van Westeraam kon ik vlot mijn motorrijbewijs halen. Erg fijn om dat eindelijk gedaan te hebben. Elk jaar als het weer mooi weer werd, zag ik al die motorrijders voorbij komen. Elke keer werd ik er weer aan herinnerd. Het werd tijd dat ik ook met rijlessen zou beginnen. Ik kwam hier alleen steeds op als het al mooi weer was. Zonde, dacht ik dan. Want dan zou ik hem pas hebben als het weer al weer minder goed zou worden. Afgelopen zomer ging weer precies zo. Misschien was er een rijschool waar het allemaal niet zo lang zou duren. Zo ging ik eens zoeken op Google. Al snel kwam ik op de rijschool van Westeraam uit.

Meedenken

Ik besloot te bellen. Aan de telefoon hoorde ik dat ik niet de enige ben. Ze krijgen vaker leerlingen die door het goede weer inspiratie krijgen om een motor te willen. De telefoniste schetste me een planning voor. Als ik het allemaal in één keer zou halen zou ik het grootste deel van de zomer nog hebben om te rijden. Dit leek me wel wat, en ik besloot ervoor te gaan.

Motorrijder uit Elst

Resultaat

Ze zeiden aan het begin al dat ze een hoog slagingspercentage hadden. Dit merk je ook wel als je er rijles volgt. Het is echt heel erg persoonlijk, en gericht op goed leren rijden. Ik had bij het tentamen niet alleen het idee genoeg te weten om mijn tentamen te halen. Ik was er zeker van dat ik ook daarna gewoon goed zou rijden. Dit was de examinator gelukkig met me eens. Zo heb ik op mijn nieuwe motor dankzij deze rijlessen extra van de zomer kunnen genieten!